Középiskolás vagyok és sajnos nem tanulunk közgazdaságtant. Hol tudnék tanulni?
Vegyél könyveket, mármint középsulis közgaz könyveket, alapod lesz abból is.
HA ebből akrsz érettségizni is, akkor menj át másik suliba, vagy ha annyira érdekel avgy magnántanár
Tankönyv boltban veszel középiskolás közgáz könyvet. Én közgázos suliba jártam, de a könyv olyan végtelenül egyszerű volt, szemléletes példákkal, hogy szerintem a tanár nem sokat tudott hozzá tenni. Ha viszont érettségizni akarsz belőle, akkor szerezz magántanárt.
Ha csak érdekel, vagy közgázra készülsz tovább, de nem érettségizel belőle, hanem más tárgyat választasz a felvételihez, csak előre akarsz készülni arra, hogy miket tanulsz majd, akkor megteszi egy sima közgáz könyv is.
Ha az érettségihez kell: sok városban van a helyi intézmények között diákcsere, vagyis érettségi felkészítésre járhatsz másik suliba. Ez lenne a legjobb. Amúgy magántanár, osztályozóvizsga, érettségi.
Felkészülésnek: ha nem kell az érettségi, vagy alapozás, akkor szinte fölösleges, szerezz be néhány tankönyvet és nézd át, én a könyvtárakat ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!