Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolás vagyok és sajnos...

Középiskolás vagyok és sajnos nem tanulunk közgazdaságtant. Hol tudnék tanulni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyél könyveket, mármint középsulis közgaz könyveket, alapod lesz abból is.

HA ebből akrsz érettségizni is, akkor menj át másik suliba, vagy ha annyira érdekel avgy magnántanár

2009. okt. 27. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Tankönyv boltban veszel középiskolás közgáz könyvet. Én közgázos suliba jártam, de a könyv olyan végtelenül egyszerű volt, szemléletes példákkal, hogy szerintem a tanár nem sokat tudott hozzá tenni. Ha viszont érettségizni akarsz belőle, akkor szerezz magántanárt.

Ha csak érdekel, vagy közgázra készülsz tovább, de nem érettségizel belőle, hanem más tárgyat választasz a felvételihez, csak előre akarsz készülni arra, hogy miket tanulsz majd, akkor megteszi egy sima közgáz könyv is.

2009. okt. 27. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha az érettségihez kell: sok városban van a helyi intézmények között diákcsere, vagyis érettségi felkészítésre járhatsz másik suliba. Ez lenne a legjobb. Amúgy magántanár, osztályozóvizsga, érettségi.

Felkészülésnek: ha nem kell az érettségi, vagy alapozás, akkor szinte fölösleges, szerezz be néhány tankönyvet és nézd át, én a könyvtárakat ajánlom.

2009. okt. 27. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!