Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a nehezebb...

Szerintetek melyik a nehezebb egyetemi szak, a villamosmérnöki vagy a jogi?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a két szak más és más, össze sem lehet őket hasonlítani, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Szerintetek melyiket nehezebb teljesíteni?
2013. aug. 13. 16:04
 1/6 anonim válasza:
72%
a mérnöki szakok már eleve sz*pások mind.
2013. aug. 13. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy marhaság két szakot összehasonlítani, főleg ilyen full különbözőt. Kinek mi a nehéz, ez teljesen beállítottság kérdése. Nincs értelme a kérdésnek.
2013. aug. 13. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a jogi nehezebb lenne, mint a villamosmérnöki, mert matematikai irányú tehetségem van. Másnak meg a villamosmérnöki lenne teljesen reménytelen, a jogot meg el tudná végezni. Mindenesetre egyik sem könnyű, főleg ha nem minimumszinten akarja valaki megcsinálni.
2013. aug. 13. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
15%
Nekem a jog 100% hogy nehezebb lenne. Szerintem amúgy is nehezebb. Alapból 5 éves.
2013. aug. 13. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Más a kettő?

Melyik a nehezebb? Lefutni 100 métert 10 mp alatt, vagy lefutni egy maratont 2 óra alatt? Ezek most lehet nem pont jó számok, de a lényeg annyi, hogy embere válogatja, kinek mi nehéz és mi könnyű.

2013. aug. 13. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Én képtelen vagyok bármit megtanulni, amit be kell magolni, és nincs benne logika, úgyhogy soha nem tudnám elvégezni a jogot. Viszont ismerek olyan embert, aki nem tud összeadni két számot, neki valószínűleg a villamosmérnöki lenne nehezebb.
2013. aug. 17. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!