Gazdaság informatikus? Közlekedésmérnöki szak? Vagy esetleg villamosmérnöki?
Figyelt kérdés
A Széchenyi egyetem (Győr) valakinek ezekröl a szakokrol vélemény? Mennyire kell a matek, fizika? Eléggé humán beálitottságú vagyok, meg megtudodok tanulni bármit, de. ezek nem mennek. vazy vslsmit tudnátok ajánlani amihez nem kell sok matek? Jövöre végzek szaközépbe, 4es tanuló vagyok.2013. jan. 12. 22:50
1/7 anonim válasza:
Humán beállítottságú ilyen helyesírással... Minden mérnöki szakon kell a matek. Az informatikán is.
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, telefonrol irok. De milyen mértékben kell? Tanulható vagy ahhoz már külön matek tanár kéne?
2013. jan. 12. 23:07
3/7 anonim válasza:
Jó esetben mindháromhoz brutál matek kell.
4/7 A kérdező kommentje:
Es milyen szak van amihez nem annyura kell matek!
2013. jan. 12. 23:15
5/7 anonim válasza:
Szakács, grafikus, egyiptológus, történelemtanár, hulladéktranszport-menedzser.
6/7 anonim válasza:
én csak annyit mondok, hogy gazdinfóra ne menj, ha nem szeretsz számolni. bár nem is értem, hogy jött ez az ötlet: benne van, hogy gazdaság, hát tök alap dolog a számolás, meg hát informatikus, ott még jobban alap dolog. és hát a kettő együtt????????
ha humán beállítottságú vagy, akkor menj bölcsésznek. bár nehezen fogsz tudni vele elhelyezkedni, de legalább szeretni fogod...elvileg...
7/7 anonim válasza:
villamosmérnökit felejtsd el, a matek nagyon alap
a másik kettőn is gondolom, hogy igencsak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!