Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyák! Ti is izgultok az...

Gólyák! Ti is izgultok az évkezdés miatt?

Figyelt kérdés
Kicsit esetlennek érzem magam, hogy majd mindent úgy kell elmagyarázni, az ETR használatát, a tárgyfelvételt, meg egyáltalán milyen tárgyakat célszerű felvenni stb... főleg mivel amúgy teljesen önálló vagyok és szeretek sok mindent magam megoldani, nem szeretem, mikor kioktatnak, de ez amolyan szükséges rossz, úgy tűnik legalábbis. Ti hogy vagytok?
2013. aug. 13. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is izgulok picit, meg attól, hogy bedobnak a mélyvízbe. :D
2013. aug. 13. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Önállóan egyetemen elveszel :D főleg az első évben... muszáj másokra hagyatkoznod. Ebből kifolyólag nem árt, ha mielőbb megbarátkozol a csoporttársaiddal, később akár egy bukástól is megmenthetnek. Ajánlatos nem kihagyni a gólyatábort sem, ami igencsak megkönnyíti a további beilleszkedést.

Egyébként hova jelentkeztél kérdező? Ha szabad tudnom

2013. aug. 13. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Kicsit tartok,mert minden más lesz,mint a megszokott,de várom és teljesíteni szeretnék! :)
2013. aug. 13. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ó, én 1. korom óta, minden augusztus végén izgultam x)

Lassan kezdek megbarátkozni ezzel :D

2013. aug. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!