Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki nem kollégista az kimarad...

Aki nem kollégista az kimarad a jó egyetemi bulikból?

Figyelt kérdés
a kollégiumban van egy társaság, mennyire vesznek maguk közé nem kolisokat?

2013. aug. 12. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kollégista, mégis van társasági életem, és olyan barátaim, akikkel elmegyünk együtt nyaralni vagy bulizni. Nálunk vannak olyan bulik, amikre a HÖK meginvitálja a koleszba a diákokat, de annyira nem érdekeltek, hogy elmenjek, főleg, mert általában nem értem rá. Általában olyan szórás van a szemináriumokon, hogy minden csoport szétszéled kicsit.
2013. aug. 12. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, de jobban jársz, ha keresel más nem kolisokat! Mert a kolisok maguk között keresik inkább a társaságot, ez praktikusabb nekik, mert max pár emeletet kell sétálni és kb minden nap találkoznak. Nehéz beépülni a kolisok közé külsősként, kivéve ha állandóan velük lógsz, de ez meg rengeteg plusz idő, utazás, stb...

Ha nem vagy kolis, attól még mehetsz bulikra, akár a koliban van akár nem! Persze kicsit neccesebb az ott alvás illetve a hazajutás, ha csak nincs lóvéd taxira.

De a legtöbb koliban lehet ott aludni, kb 500 Ft, csak hát kell egy szoba, aki befogad. De nem megoldhatatlan.

Egy tipp: A legtöbb egyetemi kör a koliban létesít körhelységet, ahova a kör tagjai de sok esetben már a jelöltek is bejuthatnak, ez neked ingyen alváshelyet jelent. Pl hangtechnikus jelöltként nekem mindig van ingyen bennalvási lehetőségem. :)

2013. aug. 13. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!