Hogyan van idod mindenre?
Idohianyba szenvedek , nincs semmi szabad idom , erettsegire keszulok , szeretnek tovabb menni egyetemre , de egyszeruen nincs semmi idom magamra , felek , hogy mi lesz majd egyetemen , amikor nagyon sokat kell majd tanulni.
Leirnad a napi programod, hogy keszitsek en is egyet, hatha segit.
Szia!
Én is most érettségizek, de szinte lehetetlen, hogy jusson egy kis szabadidőm. Azért leírom, hogy telik egy napom.
-7-kor kelek, elészülök aztán fél nyolckor már úton vagyok a suliba, mert negyed kilencre kell beérni.
-Ott vagyok átlagosan háromig, négyig, szerencsére fél órán belül otthon vagyok
-Fél ötkor szoktom meleg ételt enni
- Öt és negyed hat között állok neki tanulni, de mivel akkor már hulla vagyok szoktam pihenőket tartani (ezt úgy képzeld el, hogy feljövök erre az oldalra, megnézem az e-mailjeimet vagy kimegyek inni)
-a tanulást kb 10-11 óra magasságában fejezem be, lezuhanyozok és olyan éjfél és fél egykor már ágyban is vagyok.
Sajnos ez van, semmire nem jut időm:(
Szia!
Én tavaly érettségiztem, most már egyetemista vagyok.. Én úgy oldom meg (lehet hülyén hangzik, nekem évek óra bevált;D), hogy kiírom egy cetlire a hűtöre, h mit kell csinálnom:D pl. jogi alaptan könyvet megvenni, Reninek írni iwiw-en stb..:D és általában 2 napig ha nem csinálom meg, nagyon b*ssza a csőrömet és már csak azért is szakítok rá időt.. és hidd el milyen jó érzés lesz kipipálni őket:D
próbáld ki remélem neked is segít! ;)
Reggel felkelek hatkor, megcsinálom az aznapi kaját, meg mindent, amit bele tudok paszírozni az időbe, amíg elmegyek dolgozni (mosás, vasalás, mosogatás)
Nyolckor elmegyek dolgozni 16-ig. Utána ha van órám akkor irány az egyetem. Otthon aztán még ami lemaradt a házimunkából + az állatok ellátása (bár ezt főképp a párom végzi - lovaink, kutyáink, macskáink vannak, szakdolgozat írása, tanulás angolra stb.
:) Tehát nem fogsz belepusztulni az egyetembe, ne aggódj :)
Viszont az előttem leírt cetlis dolog nagyon jó ötlet!!!!!
nincsen sem órám, sem telefonom.
és láss csodát nincs futás az idő után, hanem ahogy esik úgy puffan. csupán reggel határol be egy vekker, mert hatkor kelnem kell a hetes vonathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!