Kezdődik az uj tanév. Indul a vásárlás ilyenkor mindenki átnézi a felszereléseket. Hova fognak kerülni a kinőtt tornadresszek?
Figyelt kérdés
#torna-tornadressz
2013. aug. 11. 15:03
1/2 anonim válasza:
Vatera, Teszvesz, apród stb....
Sokan csak kivágják őket kukába. Én is pár napja mentem autóval elmentem egy kihaltabb utcára az erdőszélére fotózni és láttam hogy ott a konténerből ömlött ki a szemét, egy zsákot is találtam amibe belenéztem és tonnaszán voltak ott régi fürdőruhák, meg néhány tornadresszt is találtam.
Barátnőm is próbál dresszeket keresni mert jár szertornára és oda ugye kell, de normálisat, elfogadható áron alig ha talál.
2/2 anonim válasza:
Mi ablakmosásra szoktuk elhasználni a jobb anyagúakat,a többit meg a macskáknak adjuk oda, és csinálunk nekik belőle helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!