Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik estin tették le az...

Akik estin tették le az érettségit, nem sajnálták, hogy nem volt ballagásuk, tablójuk?

Figyelt kérdés

akik korábban nappali képzésre jártak, de nem fejezeték be ott a középiskolát, hanem elmentek esti gimnáziumba. nem bánták a "hagyományok" szempontjából?

ballagás, tablófotózás, szalagavató...

2013. aug. 9. 18:35
1 2
 1/11 reptoid ***** válasza:
100%
Szerintem még a nappalisok is tojnak rá magasról. Én már a tablónkat sem tudom felidézni, a ballagásra pedig egyáltalán nem is emlékszem :D
2013. aug. 9. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Én épp ezért mentem estire :D

Utálom az ilyen "hagyományok"-at

2013. aug. 9. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Hogy én mennyire örülnék, ha ezek kimaradnának jövőre...
2013. aug. 9. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:
hm érdekes... hallottam már olyanról is, hogy valaki annyira utálta az osztályát, hogy direkt ment el estire, mivel semmiféleképp sem akart elballagni az akkori nappalis osztályával :D
2013. aug. 9. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
csak jövőre leszek végzős, de én nem bírom az ilyen béna eseményeket. :D már végigálltam egy csomó ballagást és szalagavatót, és az összeset halálra untam... nem hinném, hogy a miénk jobb lesz majd. :/
2013. aug. 9. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Én spec nem mentem el ballagásra, mert gyűlöltem az osztályomat (csak a 12. évfolyamot töltöttem velük költözés miatt)...

A tablóra meg muszáj volt felkerülni. Szívem szerint a régi sulim tablójára kerültem volna fel, de hát.. ez van...

Viszont nekem két ballagós táskám van.

Kaptam a régi sulimtól is egyet, meg persze utólag a végzős suliból is.

2013. aug. 9. 20:04
 7/11 A kérdező kommentje:

hát, igen, én is mindig utáltam ezeket a nagy felhajtásokat.

#5 megértelek :S

2013. aug. 9. 20:19
 8/11 A kérdező kommentje:
bocsánat, #6-os
2013. aug. 9. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nappalin voltam, de visszagondolva se a ballagás, se a tabló, se a szalagavató nem volt nagy élmény. A ballagáson szinte megsültem, olyan meleg volt, arra vágytam csak, hogy fejezzék be a beszédet már, a tabló sem érintett meg. Nem én fogom nézegetni, az iskolában van. :D Na jó, talán a szalagavató nem volt rossz, viszont az sem lett volna tragédia, ha kimarad az életemből. Eleve nagy stressz volt, hogy táncolnom kellett (mikor jelentkezni kellett a táncra a pároknak, éppen nem voltam az iskolában, de a párom, aki az osztálytársam volt, úgy gondolta, jó dolog lesz együtt táncolni. :D Igen, ezt addig éreztem, míg a tánc közben le nem csúszott majdnem az abroncs rólam, mert nem jól kötötte meg egyik barátnőm. :D Úgyhogy utána nagyon óvatosan lépkedtem.)

Igazából szerintem ezek olyan dolgok, hogy amikor vannak, akkor éppen vagy élvezed, vagy egyáltalán nem érdekel, és később valamennyire elfelejtődik. Főleg akkor, ha nem is kedvelted az adott intézményt és az osztálytársakat. Akkor tényleg nem szívesen emlékszik vissza az ember.

2013. aug. 9. 23:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Estin nálunk mindhárom volt.
2013. aug. 10. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!