Akik estin tették le az érettségit, nem sajnálták, hogy nem volt ballagásuk, tablójuk?
akik korábban nappali képzésre jártak, de nem fejezeték be ott a középiskolát, hanem elmentek esti gimnáziumba. nem bánták a "hagyományok" szempontjából?
ballagás, tablófotózás, szalagavató...
Én épp ezért mentem estire :D
Utálom az ilyen "hagyományok"-at
Én spec nem mentem el ballagásra, mert gyűlöltem az osztályomat (csak a 12. évfolyamot töltöttem velük költözés miatt)...
A tablóra meg muszáj volt felkerülni. Szívem szerint a régi sulim tablójára kerültem volna fel, de hát.. ez van...
Viszont nekem két ballagós táskám van.
Kaptam a régi sulimtól is egyet, meg persze utólag a végzős suliból is.
hát, igen, én is mindig utáltam ezeket a nagy felhajtásokat.
#5 megértelek :S
Én nappalin voltam, de visszagondolva se a ballagás, se a tabló, se a szalagavató nem volt nagy élmény. A ballagáson szinte megsültem, olyan meleg volt, arra vágytam csak, hogy fejezzék be a beszédet már, a tabló sem érintett meg. Nem én fogom nézegetni, az iskolában van. :D Na jó, talán a szalagavató nem volt rossz, viszont az sem lett volna tragédia, ha kimarad az életemből. Eleve nagy stressz volt, hogy táncolnom kellett (mikor jelentkezni kellett a táncra a pároknak, éppen nem voltam az iskolában, de a párom, aki az osztálytársam volt, úgy gondolta, jó dolog lesz együtt táncolni. :D Igen, ezt addig éreztem, míg a tánc közben le nem csúszott majdnem az abroncs rólam, mert nem jól kötötte meg egyik barátnőm. :D Úgyhogy utána nagyon óvatosan lépkedtem.)
Igazából szerintem ezek olyan dolgok, hogy amikor vannak, akkor éppen vagy élvezed, vagy egyáltalán nem érdekel, és később valamennyire elfelejtődik. Főleg akkor, ha nem is kedvelted az adott intézményt és az osztálytársakat. Akkor tényleg nem szívesen emlékszik vissza az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!