Van olyan, hogy balkezes ceruza?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 18:04
1/8 anonim válasza:
Van! nekem van balkezes ollóm is:)
2/8 anonim válasza:
Minek az?Az ollót még meg is értem,mert az nem szimmetrikus,de egy ceruzát ugyanúgy lehet bal kézzel megfogni,mint jobbal!Én tudok mindkettővel írni,tapasztalatból mondom.
3/8 anonim válasza:
ceruza? a ceruza akárhonnan is nézed, vagy fogod, ugyanolyan.
balkezes toll viszont van. dehogy minek, mert a toll is henger alakú ami mindenhonnan ugyanolyan...de ez vmi speckó toll és hülye alakja van :D
4/8 anonim válasza:
A balkezes toll nem azért balkezes, hogy bal kézzel is meg lehessen fogni. A lényege az, hogy míg írás közben jobb kézzel húzod a tollat, ballal tolod, ezért nem ugyanúgy fog. A balkezes tollnak azért van olyan idétlen alakja, hogy bal kézzel is kényelmesen lehessen fogni, de a jobbra haladó írás közben húzni kelljen és ne tolni.
6/8 anonim válasza:
A háromoldalú ceruzákat (pl. Faber Castell) szokták balkezes ceruzának hívni, mert nagyságrendekkel könnyebb bal kézzel írni vele, mint egy ötoldalú ceruzával. Balkezes vagyok, és egy ideje, ha csak tehetem, háromoldalú ceruzát használok, mert nagyon kényelmes... :)
7/8 anonim válasza:
Na és bal kezes Kozák pisztoly? :) Cerka balosban tuti nincs...
8/8 anonim válasza:
Én is balkezes vagyok és igaz,hogy nem használtam de én is kaptam ajándékba a nagyszüleimtől. Igazából nem másabb mint a jobbkezes vagyis a normális ceruza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!