Van olyan balkezes, akinek a gyerekét, vagy őt magát a pedagógus átszoktatta, vagy át akarta szoktatni jobb kézre?
Figyelt kérdés
+ az ilyeneket miért engedik gyerekek közé?
+ milyen volt megélni?
2010. aug. 30. 13:12
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem én vagyok az, nem a gyerekem az, de egy középsulis barátnőm így volt. Általános első osztályban a tanár azt mondta neki: "Én nem tudok balkezes diákot tanítani, ezért te is jobbkezes leszel..." A történet folytatása az, hogy a lány anyja tanárnő, úgyhogy megtanult a lány írni bal kézzel, nem tudták átszoktatni.
2/3 anonim válasza:
A mi családunk alaposan elküldte az ilyen pedagógusokat a francba. Ha átszoktatják a gyereket, az súlyos problémákat okoz a jövőben.
3/3 anonim válasza:
Én balos vagyok, nem emlékszem rá, h komoly problémák lettek volna ezzel kapcs. Próbálkoztak sztem suliban/oviban, aztán mikor látták, h jobbal reménytelenül béna vagyok, akkor hagytak a kis balkezes világomban :)
Bár csúfoltak egyszerkétszer....
De nem lettem kretén a trauma miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!