Melyik országba érdemes au pair-nek menni?
Sziasztok!
11.-es vagyok, s arra gondoltam, hogy érettségi után nem tanulok tovább, hanem egy-két évet dolgoznék au pair-ként. Ugye így nyelvet tanulhatok, idegen kultúrákat ismerhetek meg, s pénzt kereshetek. Jelenleg németül és latinul tanulok, tehát Németország vagy Svájc lenne az ideális, de talán hasznosabb lenne Angliába menni, mert egyrészt megtanulhatok angolul felsőfokon, másrészt ahogy észrevettem Angliában többet fizetnek(bár lehet, hogy tévedek). Nem vagyok pénzsóvár, de szeretnék annyi pénzt keresni, hogy az egyetem alatt legalább az első néhány évben ne legyenek megélhetési gondjaim. Tehát hova menjek? Ha valóban érdemesebb angolajkú területre menni, akkor elkezdenék angolul tanulni(bár egyébként is szeretnék, de a némettel s más nyelvekkel is vannak terveim). Előre is köszönöm a válaszokat.
angliában szerintem is többet lehet keresni au-pairkedéssel. azt tudom mondani hogy menj ki mint au pair, mert akkor a szállás meg a kaja miatt nem kell aggódnod, és mondjuk fél év után keress rendes munkát ott. ha beszéled a nyelvet akkor könnyebb.
a gumtreen rengeteg állásajánlat van , ott keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!