Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? Lesz...

Mit kellene tennem? Lesz következménye?

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám, hogy felvettem egy B-típusú tantárgyat a Könyvtárismeretet. A-típusú tárgy miatt nem volt lehetőségem bejárni órára, ezáltal sikertelennek tulajdonítottam erre a félévre. A probléma az, hogy vizsgára se jelentkeztem fel, így a tanárnő nem írt be se elégtelent, se semmit. A tanárnővel folytatott e-mail-ezés során azt mondta, hogy fel kellett volna jelentkeznem mert csak úgy tudja megtagadni illetve elégtelent írni. Van lehetőségem leadni ezt a tárgyat illetve ha ez nem lehet akkor újra felvenni? A B-típusú tárgyakat mindet kötelező teljesíteni? Milyen következménye lehet ha nem teljesítem?

20/L

2013. aug. 7. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Felveszed még egyszer a tárgyat.

De akkor már menj el vizsgázni belőle, hogy tudjon neked jegyet adni a tanár.

2013. aug. 7. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány kreditet ér a tárgy?

Én felvenném következő félévben még egyszer.

Persze lehet megint másik tárggyal fog ütközni.

Akkor meg vegyél fel még egy másik tárgyat.

2013. aug. 7. 22:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nincs belőle semmi baj, hogy csak ott van a tárgy mintha fel sem vettem volna? 2 kreditet ér.
2013. aug. 8. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés. A bukott kreditet így kitudom fizetni vagy sem?
2013. aug. 16. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!