Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelet kémia vagy biosz...

Emelet kémia vagy biosz érettségid, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Egy statisztika féleséget csinálok,a kérdés az,hogy az emelten kémia v. biológia érettségid hány pontos lett és,hogyan készültél rá fel valamint írhatsz pár sort ha van kedved a tapasztalatokról, hálásan köszönöm mindenkinek :)
2013. aug. 6. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

emelt kémia 72

emelt biosz 49

2013. aug. 6. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Biosz: 82%

Kémia: 51 %

Biológiából javarészt a Panemsulis könyvből készültem, 1-2 alkalommal átlapoztam a Mozaikosat is. Sok-sok tesztet csináltam, főleg a nagy zöld feladatgyűjteményből, de sajnos az kicsit hibás, van benne pár feladat, amihez rossz megoldókulcs tartozik, de szerencsére nem a törzsanyagnál, tehát ilyen evolúció meg hasonló fincsiségeknél csak.

Kémiám az nem lett túl fényes, nem is akarom nagyon szépíteni, bár megjegyzem, indokoltan jobbra számítottam, mint pl a bioszom... hát sajnos mint látod sokkal rosszabb lett, pedig tanárral készültem fel. Javarészt számoltunk, elméletet egyedül tanultam. Mozaikos 11-12-es könyvből, Villányi Ötösöm lesz kémiából és Villányi feladatgyűjteményből készültem.

Mind2 szóbelije abszolút pozitív élmény volt nálam. Bioszból annyira jó tételt húztam, hogy már alig vártam, hogy kiülhessek és elmondhassam, azt hiszem 1 pontot veszítettem. Meg persze az sem rontott a helyzeten, hogy az előttem lévő 2 leányzó nemigen tudta a saját tételét, de maradjunk annyiban, hogy olyan kérdésekre nem tudták a választ, amit én középszinten nem tennék már fel.

Kémia vicces volt, mert azon a napon összesen ketten (!) jelentünk meg. Mire odaértem rögtön hívtak is be, mert a tanárok már annyira unták magukat, ott kávézgattak meg ilyenek. Nagyon jó fejek voltak, segítőkészek és mivel nem volt benn más rajtam meg rajtuk kívül, ezért a C feladatnál mertek segíteni úgy, hogy már nem is nagyon fért bele a 20 percbe. Kihúztak belőlem mindent, olyat is, amiről azt hittem, nem tudtam. De mégis. És az is majdnem hibátlan lett, pár pontot veszítettem, és tényleg azért, mert ők ilyen jó fejek voltak.

Szeptembertől pedig a PTE-ÁOK fogorvosi szakán fogok tanulni :)

2013. aug. 6. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Emelt biosz 85%

Emelt kémia 74%

2013. aug. 6. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!