Milyen lett a biológia és kémia érettségid %-ban?
És emelt vagy középszinten? Melyik év? Nehéznek tartottad?
Próbálom felmérni, hogy mi az átlag ebből a két tárgyból :)
2009:
biosz emelt: 86
kémia közép: 91
Biosz emelt 95%.
De nem ebből kell kiindulni. Vannak statisztikák a neten az érettségi eredményeket illetően. Amikor én érettségiztem (2009), akkor vmi 50, max 60 körüli átlag volt, ha jól emlékszem. Itt pár ember válaszából nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Főleg úgy, hogy nyilván az írja be leginkább, aki büszke az eredményére.
Mikor felvételiztem sokat lógtam emelt bioszos felvi fórumon, és már mindenki szétparázta az agyát, mert aki beírta az eredményét, azoknak mind 80% felett volt. Akinek meg mondjuk "csak" 75 lett, előre sírt, hogy ilyen eredmények mellett nem kerül be oda, ahová szeretne. Aztán simán bejutottak:)
Kedves Kérdező!
Az előttem szólónak igaza van!
De én felvállalom előtted :D
Biosz közép: 84%
Kémia közép: 65%
ÉÉSS!! Ilyen eredmények mellett is felvettek oda, ahova akartam(vegyészmérnök). :) Eddig bírom a tempót, és nem az érettségid fogja megmondani, hogy hogy fog menni az egyetem, hanem a szorgalmad és a kitartásod!
Biosz emeltjeim:
2010 tavasz: 82%
2010 ősz: 85%
2011 tavasz: 87%
Kémián nem voltam.
Nehéz volt, főleg a sejtbiosz. Nekem legalábbis, pont a kémia hiánya miatt.
A 2010 tavaszi borzasztó volt szerintem, a 2009-es és az utána következő 2 is könnyebb volt szerintem.
(És azért voltam háromszor, mert elsőre nem lett 446 pontom pszichológiára. Utána már mindenképp ennyit akartam elérni, hátha bejutok. Sikerült is, erre levitték 419-re xD)
Kémia, közép
2011 május: 70 %-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!