Szerintetek is rossz döntés lenne?
fodrászból, műkörömépítőből van bőven, nem is olyan nehéz elvégezni
ha a képességid adottak,hogy magasabb szintű munkát végezz,akkor én tovább mennék,habár az sokat még nem mond,hogy eddig kitűnő voltál,mert még "kicsi" vagy, ha egy erősebb gimiben is megtartod a helyzetedet,akkor az sokkal többet mond(legalábbis nekem)
Azt,hogy mi leszel később is eldöntheted,de a helyedben hallgatnék a szüleidra,ha nem is ügyvéd, de jobb szakmát választanék mint egy fodrász szakma.
:)
Kedves kérdező!
Fodrász szakma ettől az évtől érettségihez kötött.
A többi szakma a pénztáros vagy műkörmös éppen nem.
Egyébként nagyon, de nagyon rossz döntés lenne. Még nem látod át a világ dolgait, el sem tudod képzelni egy egy fogalakozás mivel jár, mit takar. Gyanúm szerintem te csak azt látod ami a nyilvánosságnak szól. Pénztáros néni minimálbérért dolgozik, egy monoton munka, fárasztó, gyakran lesz kar és váll problémájuk. Nem kvalifikált munka.
Műkörömépítő és fodrász..lehet kreatív a munkájuk, de annyit tudni kell hogy ők csak akkor keresnek pénzt ha van vendégük folyamatosan. Nekik fizetést nem ad senki.
Nehéz kiépíteni egy olyan vendégkört amiből megél valaki ezeken a pályákon. viszont az államnak akkor is kell járulékot stb fizetniük ha nincs elég vendégük, azaz veszteséget is tudnak termelni! aki mögött nincs egy stabil anyagi háttér az el is szokta hagyni a pályát, mert jön egy negatív hónap és nincs miből megélnie.
Ha nem ilyen életre vágysz, akkor bizony tanulnod kell még jócskán. Ha meg a képességeid jók, akkor kár elpazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!