Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan tudnám letölteni ezt a...

Honnan tudnám letölteni ezt a tankönyvet? (biológia)

Figyelt kérdés

Jelentkeztem biológia versenyre, 9-es vagyok, viszont tudni kell a 7-es, 8-os tananyagot is, (át szeretném nézni) de nem találom a 7-es MOZAIK-os biológia tankönyvemet. Újra megvenni nincs értelme, ezért aki tudja, honnan tudnám letölteni, azt nagyon megköszönném :)

Előre is köszönöm szépen! :)

2009. okt. 25. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs meg az iskolai könyvtárban? Vagy valamelyik ismerősödnek, osztálytársadnak, volt osztálytársadnak?

Szerintem neten kizárt, hogy fenn legyen, és amúgy is, szg-nél akarsz tanulni? Szerintem úgy nem túl hatásos, ha viszont kinyomtatod, az meg nem igazán gazdaságos (és nem túl környezetbarát).

Érdeklődj az ismerőseid körében, valakinek biztosan van ilyan idős rokona. Esetleg őt megkérheted, hogy vegye ki az általános iskolai könyvtárból, ha nem tudja kölcsönadni a könyvet.

2009. okt. 25. 23:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Majd akkor megpróbálom valahol megkeresni :) Egyébként úgy gondoltam, hogy kinyomtatom a fontosabb részeket, de úgy valóban nem gazdaságos. Iskolai könyvtárban meg általános iskolai tankönyvek nincsenek.
2009. okt. 26. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!