Lehet villamosmérnök? (többi lent)
Figyelt kérdés
Még csak általánosba járok,de szeretnék villamos mérnök lenni.Mindigis érdekeltek a műszaki tárgyak.A jegyeim is mondjuk jók
Fizika:4 Matek:4 Infó:4 Angol:3
Így lehetek villamosmérnök vagy még javitanom kéne
Ja és most megyek 9.-dik be
15f
2013. aug. 4. 19:38
2/3 anonim válasza:
Matekot mindenképp tornázd fel. Én mindig kitűnő voltam belőle, 97%-os érettségit csináltam, de még így sem volt könnyű. Fizikába bele lehet jönni.
3/3 anonim válasza:
Matekból én is négyes voltam fakton, aztán egy 96%-os közepet csináltam, most félévben elsőre levizsgáztam matekból, kettesre, első félévben hármas lettem, igaz nem elsőre.
Fizikábók végig ötös voltam, meg emelt érettségiztem (88%), de az viszonylag könnyű itt, a mateknál körökkel könnyebb.
Az általános/középsulis infónak semmi köze az itteni digithez/programozáshoz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!