PÓTFELVÉTELI 2013! Valaki segítene, ide mit írjak ebben az esetben?
Az e-felvételin keresztül jelentkezek egyetemre most, a pótfelvételi eljárás keretében.
Az űrlapokat az e-felvételin már kitöltöttem, viszont maradt még egy, ami nem tiszta:
"Nyilatkozat felsőoktatási intézmény(ek)ben folytatott tanulmány(ok)ról
Ezeket az adatokat kötelező megadni azon jelentkezőknek, akik felsőoktatási intézmény(ek) felsőoktatási képzésében részt vettek/vesznek."
Nos én jártam egyetemre (2007-ben nyertem felvételt, majd 3 év után otthagytam, tehát nem kaptam végzettséget, nem diplomáztam, mert osztatlan szakon voltam és ott ugye csak sikeres 5 év után jár diploma). Tehát járni jártam egyetemre, de nem végeztem el. Ezen esetben is be kell ide írni?
Költségesre jártam, tehát nem használtam el egyetlen államilag támogatott félévet sem, de most is költségesre jelentkezek, tehát nem fontos akkor ilyen szempontból.
Egyébként ugyanarra a karra, de más szakra jelentkezek.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!