Miért néznek le azért mert szakközépiskolába megyek?
Mert hülyék. Összekeverik a régi szakmunkásképzővel.
Én is szakközépbe jártam: német nemzetiségi közgazdaságtani.Aki szerint ez kevesebb, mint egy gimi, az tényleg azt sem tudja, miről beszél...
Eü szakközépbe jártam, mégis kitünő voltam általánosban. Ma már doktori phd-m van, míg az általános o.társaimnak csak érettségije, pedig mindenki gimibe ment szinte, de én nem akartam, mert tudtam, hogy jó alapozó tudást ad. Egyetem első évében sorra pottyantak ki emberek, én meg simán átmentem minden vizsgán játszi könnyedséggel, mert tanultam már latint, anatómiát stb.
Szerintem jó olyan szakközépbe menni, ahol később tovább tudod tanulni a szakmát, amit elkezdtél tanulni.
Ne figyelj azokra, akik leszólnak.
Nagyon jól tetted, hogy szakközépbe mentél.
Pláne ha érdekel az a szakma, amit fogsz tanulni
Nasszóval..ritka kivétellel, de bennünk van a lenézés (kár)öröme...az élet egy soha meg nem szűnő olyan verseny, amiben mindenki részt vesz...kezdődik a szülőszobában, hogy milyen körülmények között jössz erre a csoda világra..aztán bölcsi, ovi, jobb esetben nevelőnő, általános isi korrepetáló tanárokkal, csupa divat motyókkal... aztán irány tovább...a jobb eredményűek téves divatirányzat miatt gimibe, a többi a lesbe...izé...nem ..nem...szakmunkásba, vagy szakközépbe..
már előttem leírták, hogy az élet bizony nagy meglepetésket tartogat...
akár Te is egy ilyen meglepetés leszel..
A lényeg: TANULNI! bővebben: nagyon jól tanulni..nos ez ha hiszed, ha nem meglátszik..
nyugi, idővel akik lenéznek, visszavesznek az arcukból...
ne feledd: jótanulónak kell lenni..és a feketeleves: bizony az angolt vágni kell, vagy bármit, amihez vonzódsz...asszem a mezőgazdaságban a latin az marhanagy előny..
sok sikert!
(szép lassan meg(ki)ismered a barátaid...és ez így jó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!