Ha elvállaltam 2 napra diákmunkát, de csak az egyik nap érnék rá még lemondhatom?
Figyelt kérdés
Tescos pénztárosi munkáról lenne szó. Nagyon örültem, hogy végre volt valamilyen diákmunka, ezért azonnal jelentkeztem is rá, szombat, vasárnapról lenne szó, holnap megyek betanulni. Csak pár perccel később jutott eszembe, hogy vasárnap az egész nagy család összegyűlik, mert a mamám 75. születésnapját tartjuk, amit nem szeretnék kihagyni, mert ki tudja, hogy a mamámnak hány születésnapja lesz még és számít a megjelenésemre.
A születésnapi összejövetel délután 3-4 körül kezdődik, viszont a munka fél 4-re kellene mennem.
Szerintetek ha holnap bemegyek az irodába és lemondom a vasárnapot akkor a szombati napot is elveszik tőlem? Vagy ettől még mehetek szombaton?
2013. aug. 1. 21:10
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Voltam benn az irodában aláírni a papírokat, csak annyit kérdeztem, hogy nem lehetne-e elcserélni, hogy inkább délelőttös legyek, mert fontos családi programom lenne. Sajnos nem lehetett, úgyhogy maradt a délután, majd a mamámhoz elmegyek délelőtt és felköszöntöm, illetve onnan megyek majd munkába. Viszont mondták, hogy lesz még a továbbiakban is pénztárosi lehetőség, úgyhogy hála istennek nem lett gond ebből, hogy rákérdeztem, hogy nem lehetne-e cserélni.
2013. aug. 2. 12:19
12/12 anonim válasza:
A rákérdezésből nem is csinálnának ügyet. Nem erőszakorkodtál, hogy márpedig te nem mész d.u csak d.e. Amugy előre is boldog szülinapot mamádnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!