Timike123456 kérdése:
Milyen tanszerek kellenek 5. -be most megyek ötödikbe és nem tudjuk milyen tanszerek kellenek! Tudtok ebbe segíteni?
Figyelt kérdés
Alaposabban kérném szóval mindent írjatok le nekem ha tudjátok na csak pár dolgot MINDET Előre is nagyon szépen köszönöm!#Ötödikosztály
2013. aug. 1. 16:06
1/2 anonim válasza:
bőven ráérsz ezeket megvenni suli első hetében. az összes tanár elfogja mondani, hogy mit kér.
2/2 anonim válasza:
A tolltartóba: 3 grafit, 3 toll, piros, zöld toll, színes ceruza, radír, kisvonalzó, faragó, kihúzófilc, körző
Egyebek: egy nagy matek füzet meg kb 8 db kis vonalas füzet, esetleg egy kis négyzetrácsos vagy sima meg egy vagy kettő nagy vonalas, mappából egy vagy kettő, vonalzó szett, füzetcímke és bekötő
Rajz: papîr minimum 30 db, festék, filc, színes papír,rongy, ecsetestál
Tornacucc: tornazsák, melegítő rövid vagy térf gatya( fekete vagy kék) poló( fehér vagy kék amit kérnek)
Szerintem ennyi. Remélem tudtam segíteni és még nem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!