Alkalmassági vizsgán nőknek is "rendes" fekvőtámaszt kell csinálni?
Figyelt kérdés
Tanítói alkalmasságin olvastam, hogy valakinek 5 fekvőtámasz kellett. Azt szeretném megtudni, hogy a női fekvőtámaszt elfogadják ilyenkor, vagy kénytelen vagyok gyakorolni? :) Előre is köszönöm!2013. júl. 29. 21:47
1/5 anonim válasza:
biztos h a rendes fekvőre gondoltak:D 5 db azért nem olyan nagy kihívás:) egy kis gyakorlás és meg lesz az:)
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj... :/ a női megy, de a rendes.. akkor gyakorolnom kell! :)
2013. júl. 31. 21:06
3/5 anonim válasza:
A Fegyencedzés fekvőtámasz progressziójával vagy a 100 fekvőtámasz programmal hamar eljutsz az 5 fekvőtámaszig.
Női fekvőtámaszból hányat tudsz?
4/5 A kérdező kommentje:
8-10-et kb :)
2013. aug. 6. 21:41
5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a 100 fekvőtámasz programot.. hát nekem az nagyon nem jó, mert ha egyszer képtelen vagyok egyet is megcsinálni, akkor hogy csináljak kettőt az első héten?! :D
A fegyencedzéses az egész jó :)
2013. aug. 7. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!