Ha valakit felvettek levelezőre, de lett volna annyi pontja, hogy nappalira is járhasson (de nem jelölte) létezik olyan, hogy kérvényezi, hogy felvegyék nappalira, ugyanazon a szakon belül?
1 év múlva lehet váltani
Semmi köze hozzá hogy megvolt e a pontod a nappalihoz ..akkor már az egyetemi eredményeid fognak dönteni.
Így van, egy év után tudod kérvényezni.
De miért nem jelölted meg eleve, ha inkább oda mentél volna?
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát igen ,sajnos hülye voltam ,meg kellett volna jelölnöm... csak nem tudtam ,hogy így leviszik a ponthatárokat. Na mind1 .
Még annyit kérdezhetek,hogy nem tudjátok,nagyjából hogyan zajlik a levelező oktatás? Milyen sűrűn kell bemenni?
köszi előre is!
Azért ennek nem ártott volna utánanézni, most nem azért mondom...
A suli honlapján biztos van vmi leírás.
Nálunk pl. hetente szombaton kell bemenni, de intézményenként változó.
Esetleg írj fellebbezést az Oktatási hivatalhoz!
Nekem ezt mondta a Felvi. Bár kicsit más helyzetben voltam, mert a levelező képzést nem indították el, és azt mondta a felvis illető, hogy ilyenkor az OH-nak írni kell egy fellebbezést, hogy vegyenek át ás átvesznek. Csak sajna nekem a munka miatt nem megfelelő, csak említette, hogy ilyet lehet.
Lényegében mindkettő állami képzés, akkor mindegy hogy levelezőre jársz vagy nappalira az államnak ugyanannyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!