Ha jelentkeztem főiskolára és az adott szakon a ponthatár 245 pont volt idén, de nekem 260 pontom van, akkor 100%, hogy engem oda felvettek?
Nem jelentkeztem főiskolára, csak jövőre fogok és nem tudom ez, hogy van. Aki elérte azt a bizonyos ponthatárt, azt már felvették? Illetve még egy kérdésem lenne: A ponthatárok oszlopba mit jelent az, amikor nem pontot írnak, hanem a következőt: n.i. ??
Előre köszönöm a választ.
n.i.= nem indul, de ott is le van írva..
Egyébként ahogy látom nagyon nem világos még neked ez :) Attól,hogy most 245 a ponthatár és neked 260 pontod van idén még nem biztos,hogy ennyi lesz(sőt tuti) vagy csökken vagy nő, ebben az esetben inkább nőni fog.
De azt is nézd,hogy mi a követelmény erre a szakra és azzal számítottad e a pontod(pl informatikai érettségi kötelező,de neked nincs, akkor nem vesznek fel)
Igen
De minden évben más a ponzhatár !
Mert ugye az érettségik nehézsége sem egyforma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!