Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a BME-n az elsősökk...

Igaz, hogy a BME-n az elsősökkel iratnak matekból egy szint felmérőt?

Figyelt kérdés

Ha igen milyen szintű és fajtájú feladatok vannak benne? Fizikából is van ilyen?

Most leszek elsős építész hallgató.

2013. júl. 27. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%
Az építészeknek nincs semmiféle 0. zh matekból. Egyedül egy geometria szintfelmérőt íratnak, melynek semmi tétje. (:
2013. júl. 29. 00:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy minden szaknak kell írni, akik tanulnak matekot. Építészeknek is van ha jól tudom két félév, akkor szerintem kell nekik is, de lehet tévedek. Amúgy 15 kérdés van jó válasz 4 pont rossz válasz -1 pont ha nem válaszolsz 0 pont. 60 pontból kell 30-at elérni tehát, aki idejön műszaki egyetemre meg kell tudni írni szerintem.
2013. júl. 30. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
#11-es válaszadó vagyok, most leszek másodéves építészhallgató a BME-n. Velünk nem írattak matekból (hiába van 2 félév matek)... (:
2013. júl. 30. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
#12 es vagyok építőmérnök BME. velünk se írattak, de most már írnak nálunk is az elsősök. úgyhogy lehet újabban íratnak ott is. de lehet nem, építész szakma nem annyira tudományos :)
2013. júl. 31. 09:26
 15/15 anonim ***** válasza:
De ha lesz is, akkor sem vészes, szerintem akkor is vedd fel a bev.matekot, ha a 0- zh-t bukod, mert "ingyen kredit" és nem, nem ciki... :D Én mechásokkal jártam, akik szintén csak a kredit miatt vették fel, közben meg kenik vágják az egyetemi matekot is.
2013. aug. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!