Szerintetek az őszi emelt kémiaérettségire fel lehet így készülni?
Most vizsgáztam emelten kémiából, de nem úgy sikerült, ahogy vártam volna. A számolási feladatok egész jól sikerültek, az elméleti résszel voltak hiányosságaim az írásbelin. (A szóbelivel javítottam, így lett 60%)
Szerintetek egy 80-90% közötti eredményt eltudok érni ősszel? ( tanár segítsége nélkül)
EGY pillanat. Hányadikos vagy? 12? akkor érthető a kérdés- ez esetben, Szerintem ez csak tőled függ... És már bocsi, de az un.hiányosságok brutálisan nagyok lehettek, ha a szóbelivel amivel javítottál 60% lett. Mennyi lett külön külön írásbeli/szóbeli?
Ha ekkora elméleti hiányosságok voltak elméletből, nem keveset kell tanulnod, hogy kb 80% meglegyen (minimum max. pontos szóbeli is kéne :) ) Én 11-es vagyok, előrehozott emelt kémiát tettem és max-os szóbelivel együtt lett 92%-os. (Apáczai-s vok :P )
HAJRÁ
nem. már egyszer leérettségiztem. ez egy kiegészítő érettségi volt, amire egyedül készültem fel(és az időm is kevés volt, kevesebb mint 1 év). sajnos én nem jártam olyan iskolába, ahol jól felkészítenének az érettségire.
igazából, nem hiszem, hogy lényeg lenne, hogy pontosan mennyi pontra sikerült az írásbelim meg a szóbelim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!