Két nap alatt valahogy fel tudok készülni földrajz szóbelire?
Figyelt kérdés
Hülye voltam, idáig halogattam. :S2013. jún. 18. 19:05
1/7 anonim válasza:
Leülsz és olvasod-visszamondod, amíg nem megy tökéletesen. Ha most nem vagy álmos elkezdheted éjszaka is.
2/7 anonim válasza:
Én 1 nap alatt tanultam meg mindent, igaz, ez kb. csak 20 tétel volt a 100-ból, de az érettséginél nem sok könnyebb dolog van, csak oda kell figyelni.
Ha már van alapvető általános tudásod a tételek témájáról kapcsolatban, akkor elég ha figyelmesen átolvasod. Kitartás!
3/7 anonim válasza:
Én előtte 2 órával álltam neki. Meglett...
4/7 anonim válasza:
Én matek emeltre 2 napot tanultam, de azt is úgy, hogy közbe online pókereztem simán menni fog. Én is mindig halogatom, most is tanulnom kéne:D
5/7 anonim válasza:
Irodalom szóbelire 2 órát tanultam. Csak azért nem kapok maximum pontot a magyar szóbelimre, mert a nyelvtant el se olvastam.
6/7 A kérdező kommentje:
De jó nektek. :D Az a baj, hogy nekem ilyesmiben sosincs szerencsém.
2013. jún. 18. 19:21
7/7 anonim válasza:
Ott az atlasz, ma érettségiztem (sikerrel) föciből olyan tételt húztam amit át se olvastam. Ahhoz képest 3-as lett.
Nyugi, ha elolvasod a tételek, tudni fogsz egy keveset beszélni róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!