Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Iskolába elég felkészült...

Iskolába elég felkészült leszek? / Ott honnan vesszük?

Figyelt kérdés

Nyolc évig jártam a sulimba majd továbbtanulásnak az egyik legjobb vidéki iskolába megyek ami hát kemény is. Jegyeim alapján egész jó vagyok csak a nyár folyamán eléggé felejtek. pl.: volt egy fizikaegyenlet és én tudtam hogy ilyenről tanultunk de nem ugrott be semmi.

Az új suliban( 9.-es leszek) lesz ilyen gyors felfrissítő az elmult évekből vagy most kezdjek el ismételni?

2013. júl. 26. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szoktak tartani felfrissítőt a középsulikban. Persze emlegetik azt hogy ezt tanulhattátok az általános iskolában de amúgy semmi ilyesmi nincs. Max. angolból vagy németből.
2013. júl. 26. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha van időd rá, ismételgess.

Bár nem hinném, hogy ott folytatnák középiskolában,

ahol nyolcadikban befejeztétek.

2013. júl. 26. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nekünk kilencedikben ezek voltak:

Irodalomból olvasás felmérés.:D

Matekból írtunk egy ismétlő dolgozatot az elmúlt évek anyagából, arra készültünk kb. úgy 2-3 órát, de nem adott rá jegyet, sőt, amit elrontottunk benne, azt nem ismételtük át mégegyszer, szóval ennek abszolút semmi értelme nem volt.

Angolból elkezdtük venni az alapoktól.

Fizikánk nekünk nem volt kilencedikben, 10-ben pedig nem törődött már avval, hogy mit tanultunk és mit nem.

töri se izgatta különösképp, bár abból mindig le voltunk maradva, így időnk se lett volna ismételgetésre.

Viszont később minden év elején írtunk ismétlő dolgozatot az előző év anyagából, úgyhogy arra érdemes volt a nyáron elkezdeni tanulni, mert 1 évnyi anyagot pár hét alatt átnézni nem volt könnyű..:D

2013. júl. 26. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2013. júl. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!