Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy amíg nem...

Jól gondolom, hogy amíg nem kaptam értesítést (elektronikus vagy papír alapú levelet) arról, hogy felvettek, addig nem tudok jelentkezni a kollégiumba sem?

Figyelt kérdés
Csak megerősítésre van szükségem, mert drága családom aggódik, nehogy lemaradjak valamiről.

2013. júl. 26. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Levélben kapsz hivatalos értesítést. A kollégiumi elhelyezésről is. A félév időbeosztásáról, hol kell lenni, mikor, tárgyfelvételről, internetes tanulmányi rendszer kezeléséről stb. stb. stb. Augusztusnál előbb nem jön meg a levél, tapasztalataim szerint. Ilyenkor még nem tudsz koliba jelentkezni, az a levélben lesz leírva, hogy tudod megtenni, egyes sulik jelentkezési lapot is küldenek hozzá, azon kell benyújtani az igényt.
2013. júl. 26. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
én sem tudtam volna jobban megfogalmazni az elsőnél! :)
2013. júl. 26. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A szükséges papírokat azonban lehet nem árt időben beszerezni. Nálunk szociális alapon működik a kollégium, szóval egy csomó pontot lehet "szerezni" (a teljesség igénye nélkül: egy főre jutó kereset, elvált szülő, rokkant/nyugdíjas/egészségkárosult gondozó/egy háztartásban élő, félárva/árva, távolság, testvérek száma, stb..). Ha esetleg van valami facebook-os csoportja a csoportodnak már vagy a karotoknak, akkor kérdezz rá, biztos segítenek benne, hogy hol találod mire lehet pontot kapni. És akkor időben neki tudsz állni beszerezni a papírokat, mert van amelyik 1-2 hétbe is bele tellik, mire kiadják.
2013. júl. 26. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 27. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!