Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha fősulin 60 lett a ponthatár...

Ha fősulin 60 lett a ponthatár és nekem 80 pontom van akkor tuti felvettek?

Figyelt kérdés
20 embert vesznek fel a szakra. Most biztosra vehetem, hogy felvettek vagy most kiválasztják az első 20 embert akiknek a legjobbak a pontjaik?

2013. júl. 26. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy fölvettek. Csodálom hogy nem tudod, a felvételi eljárás szabályait, hisz a felviben le van írva.

Azért 60 a ponthatár, mert arra a szakra jelentkezőket elért pontszám alapján listába állították már, volt 20 hely, a listában a 20. ember elért pontja a ponthatár, ha neked ettől több vagy akkor előrébb vagy a listában ergo felvettek.

2013. júl. 26. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Te figyi már. Mesterképzésre jelentkezel már zsebedben egy diploma és még _mindig_ nem vagy tisztában az egyetemi felvételi rendszer működésével?!
2013. júl. 26. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam, ahogy az első hozzászóló leírta, de több ember is riogat, hogy ez nem így megy. Bocsánat ha butaságot kérdeztem csak amikor kétféle variációt is hallok akkor elbizonytalanodom. Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2013. júl. 26. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!