Mit jelent a besorolási döntés?
Figyelt kérdés
Besorolási döntés: előre láthatólag a jövő hét második felében lesz letölthető az e-felvételi felületéről. A felvettek e-mailben kapnak majd értesítést, amint elérhetők a dokumentumok.
ezt írja a felvi.hu
akkor ha kaptam sms-t hogy elértem az állami tanuláshoz a pontot attól még nem biztos hogy bekerülök?
2013. júl. 25. 22:10
1/3 anonim válasza:
A besorolási döntés egy határozat arról, hogy felvettek.
A többire inkább nem is válaszolok, ha egyetemre készülsz, a minimum, hogy ezt már tudod........
2/3 anonim válasza:
Én is idén jelentkeztem egyetemre, de még ennyi töketlenkedőt a világon nem láttam. Ez kb. olyan mintha ott lenne előtted egy paradicsom, és megkérdeznéd, hogy ez most paradicsom, vagy pedig egy uborka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!