Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételivel való fontos kérdés!?

Felvételivel való fontos kérdés!?

Figyelt kérdés

Első helyként a csecsemő és kisgyermeknevelő szakot jelöltem meg(ANA), ide is vettek fel.Mikor volt az e-felviben a dokumentumfeltöltés, akkor nem jelent meg ennél olyan,hogy alkalmassági és orvosi igazolás kérelme.

2. helyre az óvónőt jelöltem meg,ide pedig már megjelent,hogy fel kell töltenem anno, a csecsemősön mégsem,pedig ugyanaz a követelmény.

Ekkor írtam is a felvinek,hogy ott nem jelent meg, azt írták bárhova fel lehet tölteni, de mivel megjelöltem 2. helynek az óvónőt,oda feltudtam,így nem kellett pl az érettségi bizonyítvány helyére.

Szóval fel lett töltve,de végig csak az óvónői képzés mellé volt kiírva h elfogadva.

Szerintetek ez mennyire gáz?Zölden ki van pipálva felviben,hogy felvettek a csecsemősre első helyen és SMS-t is kaptam.

Viszont az alkalmassági lapon(ezt 2011-ben csináltam,még elfogadták,mert 2 éven belül van) o. és t. betű szerepel a lap felsősarkában,mint szak (óvónő,tanító)

Ez befolyásol valamit is?

Tudom,hogy jókor kérdezem...meg írtam is anno felvinek,hogy oda alapból nem kért dokumentumfeltöltést,mert csak azt akartam megjelölni..válaszoltak is. Most mégis atért parázom,mert nincs az alkalmasságin még egy cs betű.

2013. júl. 25. 15:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Végülis csak a cs betű hiánya a kérdésem..:S mert ugye azért nem jelent meg a csecsemős mellett,mert nem kért annál feltöltést, csak az óvónőnél, ha kitöröltem az óvónőt, akkor sem kérte, ha csak az volt megjelölve.
2013. júl. 25. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Val.színűleg a csecsemősnél (szintén) elfogadták (ugyanazt) az alkalmasságit (annak ellenére, hogy

oda már külön nem lett feltöltve)

2013. júl. 25. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Remélem h így van és csak túlizgulom :)írtam azért nekik mailt, csak gondolom lehet ma sem válaszolnak..másik címről írtam azért :D
2013. júl. 26. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!