Így spórolhatok egy évet? (SEGÍTSÉG! )
Figyelt kérdés
Most szeptemberben fogom kezdeni a 10. osztályt, viszont pár nap múlva betöltöm a 16-ot és úgy tudom, hogy a tankötelezettség 16 éves korig szól.
Szóval, ha most abbahagyom a rendes sulit, és elmegyek egy 2éves esti tagozatos érettségire felkészítő iskolába, akkor elméletileg spóroltam egy évet.
Ez lehetséges?
2013. júl. 20. 20:20
1/5 anonim válasza:
Tudtommal az esti érettségire felkészítő 3 éves, a nappali a 2 éves. Egyébként mit csinálnál 3 évig 9 osztállyal? (ha lehetséges 9 osztállyal)
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy azt a tanévet végig kell járnod, amelyikben betöltöd.
3/5 anonim válasza:
Még ha lehetséges is: MIBŐL spórolsz vele? Gondolod, hogy egy ilyen érettségigyárban olyan tudásra fogsz szert tenni, amivel stabilan tovább lehet tanulni? Vagy ott akarsz állni egy gagyi érettségivel, és munkát keresni?
4/5 anonim válasza:
az esti érettségi nem "gagyi", ugyanazt írod, mint a többi, csak nem tanítanak szart sem, mindent neked kell otthon megtanulni. minek mennél át estire? a 2 év meg elvégzett 10 osztályosokra vonatkozik, általában addig eljutnak a szakmunkások is, ezért reklámozzák 2 éves érettséginek, ami nagyon nem az.
5/5 anonim válasza:
Nem kell bedőlni mindenféle humbugnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!