Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségiben segítség?

Érettségiben segítség?

Figyelt kérdés
Írásbelizem közép szinten informatikából, és a kiszámolt pontszámokból kiszámoltam, hogy kb. 79%-os vizsgát irtam. Meg lehet saccolni, hogy kb mennyi lesz a szóbeli és az írásbeli? 79%-nál gondolom nem lehet rosszabb maga a két vizsga összértéke, nem? Ja igen még annyi, hogy 80%-től adják meg most is az ötöst? Köszi a válaszokat.

2013. jún. 17. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne rosszabb? Szóbelivel javítani és rontani is lehet.
2013. jún. 17. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

De ha nagyon rosszul felelsz lehúzhatod...

De legrosszabb esetben is lesz neked.

Max.ra ha lefelelsz akkor meg 82%

2013. jún. 17. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:

a tanár látja h mennyi lett az írásbelid, és ha jófej, és látja h 1-2 ponton múlik, annyira értékeli a szóbelit

Én mondjuk tudok egy olyat, h egy tanár az írásbelin adott még egy plusz pontot matekból, h az illetőnek meglegyen a 3-a

semmi sem lehetetlen, csak tanártól függ, meg h mennyire látta rajtad 4 év alatt az igyekezetet

2013. jún. 17. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

'De legrosszabb esetben is lesz neked. '

De a legrosszabb esetben is 64% lesz neked.

2013. jún. 17. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:

kb 79% az írásbeli. akkor az 95 pont. ha a szóbelin 0 pontot szedsz össze, megbuktatnak tudtommal, de am úgy lenne a vége 63%. ez a minimum. ha max pontot szerzel szóbelin, akkor 83% os lesz a vége. am igen, 80%-tól 5-ös.

ahhoz hogy 5-ös legyen, min. 25 pontot kell szóbelin összehoznod.

2013. jún. 17. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Info szóbelin a két legbonyolultabb tétel:

-Könyvtárismeret (ahova bemész könyvet kölcsönözni)

-Info történelem

Ha nem ezeket a témákat húzod, akkor egyszerűt fogsz.

Nekem 2 éve előrehozotton az email-ről kellet beszélnem, gyakorlati feladatként, meg kellet küldenem egyet fájlmelléklettel. Max pontot kaptam.

2013. jún. 17. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
az info történelem nehéz??! o.O hol??
2013. jún. 17. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló:

Rosszul fogalmaztam. Nem "nehéz", hanem foglalkozni kell vele, csak azért írtam le, mert a tételek többségét már valószínüleg tudja.

2013. jún. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!