Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanári pályára készülök....

Tanári pályára készülök. Lehet tetoválásom?

Figyelt kérdés
Semmi vészes, csak egy Rammstein felirat + logo alkarra.

2013. júl. 25. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lehet..semmi sem tiltja, senki nem ellenőrzi...de azért a közmegítélés tudod hogy más.Szóval egy állásinterjúra majd hosszú ujjúba menjél szerintem...
2013. júl. 25. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Varrasd inkább olyan helyre, amit még takar egy rövidujjú ing: felkar, mellkas, hát. Tudtommal nem kizáró ok az egyetemi felvételinél, de ha végeztél állásinterjún biztosan hátrány. Meg érdekesen néznének rád a kollégák meg a szülők. Nem annyira a diákok, előttük szerintem kevésbé venné ki rosszul magát a dolog.
2013. júl. 25. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Ének tanáromnak van egy violinkulcs tetoválva a középső ujjára x) Nem zavar senkit:D
2013. júl. 25. 12:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is napok óta akarok kitenni egy ilyen kérdést, de mindig elfelejtem :D Tudtommal se kizáró ok, az majd a munkáltatótól függ, hogy mennyire díjazza. Nem mindegy hogy hol van a tetkó, mekkora, mennyire látható helyen, meg mi maga a minta. Én a csuklómra akarok, de nagyon picikét, nem nagyobbat mint a körmöm. Csoporttársaim közül vannak akiknek van tetkója, van akinek látható helyen, van akinek "rejtett".
2013. júl. 25. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzően proli szokás, nyilván erre vannak kivételek, de én azt tapasztalom, hogy a segédmunkásokon, betanított munkásokon, bolti eladókon, stb., stb. gyakrabban látható tetkó, mint az értelmiségieken. Szóval ezzel ilyen benyomást keltesz.

Másrészt én is szeretem a Rammstein zenekart, és sosem szégyelltem múltban általam szeretett zenekart (mindent szeretek ma is, amit a múltban), ellenben nem gondolsz bele, hogy 10-20 év múlva ők sem biztos, hogy ugyanazok maradnak, mint most. Az elmúlt évtizedekben nem egy zenekar volt, amely később vagy teljesen más stílust kezdett játszani, vagy lezüllött és köznevetség tárgyává vált, de ezer más oka is lehet, amiért tetoválásként már nem vállalnád annyira a nevüket.

2013. júl. 25. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs formális kizáró ok, de ne lepődj meg, ha sorra nem vesznek fel vele egyik iskolába se.
2013. júl. 25. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha valami kisebb, és kevésbé provokatív, szerintem nem gáz, még munkahelyen sem.

De azért ne varrasd tele mindkét kezed csuklótól vállig :D

2013. júl. 25. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem egy tanáromnak a vállán volt tetkó, rövidujjú póló épp takarta, senkit nem zavart. az alkar szerintem húzós. nem tudom melyik iskola szeretné, hogy egy proli képviselje.
2013. júl. 25. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:

A véleményemet már leírtam, viszont kiegészíteném: manapság szerintem közel sem az az üzenete, hogy "proli" a viselője, ez valami régebbi beidegződés. Manapság sokkal inkább a bűnözésre, illetve egyéb illegális tevékenységekre gondolnak az emberek.

Én mondjuk nem: elég sok ismerősömön van "varrás", fiúkon-lányokon vegyesen. Sőt, a csajok között van több nem elsőgenerációs értelmiségi is (szóval akinek már a szülei/nagyszülei is diplomás emberek voltak).

De ettől függetlenül akinek az a munkája, hogy mindenféle emberekkel vagy gyerekeikkel foglalkozik inkább ne, mert csak nézeteltérés lesz belőle.

2013. júl. 25. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Tuti lehet, mondjuk ne egy egyházi suliba menj tanárnak.

Nálunk volt egy biosz tanár, akinek fültágesze volt, egy másik bioszosnak egy nagy tetkó a vádliján, egy harmadiknak meg orrpirszingje.

2013. júl. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!