Tanári pályára készülök. Lehet tetoválásom?
Jellemzően proli szokás, nyilván erre vannak kivételek, de én azt tapasztalom, hogy a segédmunkásokon, betanított munkásokon, bolti eladókon, stb., stb. gyakrabban látható tetkó, mint az értelmiségieken. Szóval ezzel ilyen benyomást keltesz.
Másrészt én is szeretem a Rammstein zenekart, és sosem szégyelltem múltban általam szeretett zenekart (mindent szeretek ma is, amit a múltban), ellenben nem gondolsz bele, hogy 10-20 év múlva ők sem biztos, hogy ugyanazok maradnak, mint most. Az elmúlt évtizedekben nem egy zenekar volt, amely később vagy teljesen más stílust kezdett játszani, vagy lezüllött és köznevetség tárgyává vált, de ezer más oka is lehet, amiért tetoválásként már nem vállalnád annyira a nevüket.
Ha valami kisebb, és kevésbé provokatív, szerintem nem gáz, még munkahelyen sem.
De azért ne varrasd tele mindkét kezed csuklótól vállig :D
A véleményemet már leírtam, viszont kiegészíteném: manapság szerintem közel sem az az üzenete, hogy "proli" a viselője, ez valami régebbi beidegződés. Manapság sokkal inkább a bűnözésre, illetve egyéb illegális tevékenységekre gondolnak az emberek.
Én mondjuk nem: elég sok ismerősömön van "varrás", fiúkon-lányokon vegyesen. Sőt, a csajok között van több nem elsőgenerációs értelmiségi is (szóval akinek már a szülei/nagyszülei is diplomás emberek voltak).
De ettől függetlenül akinek az a munkája, hogy mindenféle emberekkel vagy gyerekeikkel foglalkozik inkább ne, mert csak nézeteltérés lesz belőle.
Tuti lehet, mondjuk ne egy egyházi suliba menj tanárnak.
Nálunk volt egy biosz tanár, akinek fültágesze volt, egy másik bioszosnak egy nagy tetkó a vádliján, egy harmadiknak meg orrpirszingje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!