65-70%-osak lettek a biológia és kémia emelteim szóbelivel együtt. Gyógyszerészetire készülök. Ki fogok hullani?
Nyugi..nem rossz a teljesítményed, sőt. Az már más kérdés hogy elég e pontod. Mást jelöltél felvételi lapon?
Azért ha a gyógyszerészeti nem menne még van egy pár szak ami menne. a legrosszabb a ha semmit sem csinálsz. De azért drukkolok neked.
szia!
nekem sokkal rosszabbak lettek az érettségik, bár én még nem voltam szóbelizni de a biosz 61 lett a kémia meg 44, Max pontos zóbelikkel fel tudom húzni 74% és 62 %ra és akkor 402 pontom lesz. De a 390 pontnak már örülnék és Szegedre az remélem elég lesz. Te hova készülsz és hány pontod van??
Szerintem felesleges azzal foglalkozni másoknak mennyi pontja lett. Koncentrálj a felvételidre :)
Akkor fogsz kihullani, ha totál nem érdekel, amit tanulsz. Nekem nem volt vmi jó kémia alapom, de nagyon szerettem volna itt tanulni és elég jól sikerült az első évem:)
És az eredményeid egyáltalán nem rosszak, sőt!
2 dolog kell ahhoz, hogy bent maradj: logika és kitartás. Logika ahhoz, hogy értsd az összefüggéseket és azt amit tanulsz, és kitartás ahhoz, hogy meg tudd tanulni ezt a hatalmas anyagmennyiséget.
Úgy gondolom a 2. fontosabb, nagyon sokan azért hagyják abba, mert túl nagy a nyomás, és nagyon nagy elszántság kell az egészhez.
Saját tapasztalat.
Akit esetleg érdekel, azóta sikeresen teljesítettem az 1. évemet:)
Két ötös és egy hármas szigorlatom volt eddig. A kollokviumok lényegtelenk, azok a diplomába nem igen számítanak. Úgyhogy elégedett vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!