Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 65-70%-osak lettek a biológia...

65-70%-osak lettek a biológia és kémia emelteim szóbelivel együtt. Gyógyszerészetire készülök. Ki fogok hullani?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy akik jelentkeznek ilyen képzésekre, nagyon sokan 80-90%-osakat írnak és én nem bírok sehogy annyit írni. A biológia emeltem lett 73%, de szóbelivel sajna rontok rajta. És ha ilyennél elvérzek, felesleges elkezdeni is? Annyira bizonytalan vagyok. Nagyon rettegek attól, hogy 1. vagy 2. év végén abba kell hagynom és akkor már nem is nagyon tudok mit kezdeni magammal...
2013. jún. 7. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Grat hozzá..további sikeres tanulmányokat..

(itt válaszolgató kissé korlátolt középiskolásokra nem kell/ett figyelni, az élet fogja megmutatni hogy ki mire alkalmas..)

2014. júl. 5. 23:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igyekszem! :D
2014. júl. 5. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:
már gyógyszerész vagy? :)
2021. febr. 23. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!