Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanulmányi ösztöndíjat pontosa...

Tanulmányi ösztöndíjat pontosan hogyan tudok igényelni?

Figyelt kérdés
KRE-re felvételiztem, viszont sehol se találok normális leírást a honlapon, hogy hol, meddig, milyen formában lehet rá pályázni. Nekem az is jó, ha linkeltek oldalt. Előre is köszi :D
2013. júl. 25. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
automatikusan küldik ha kapsz. de 1. félévben nem kaphatsz, nincs elözö félévi átlagot ami alapján kapnál.
2013. júl. 25. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom, csak attól tartottam, hogy meg kell pályázni, de még az első félévben. De így jó. Köszi :D

Egyszer néztem egy táblázatot, hogy az egyes iskolákban mennyi az ösztöndíj. Most viszont sehol sem találom.. ebben nem tudsz segíteni? :D

2013. júl. 25. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
első félévben szociális ösztöndíjra tudsz pályázni, de azt csak beiratkozás után. Most semmit sem tudsz csinálni még. Tanulmányi ösztöndíj az külön dolog, majd 1 félév után kapsz..ha úgy sikerül teljesítened.
2013. júl. 25. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebben nem tudok segíteni, de nem csak főiskolánként/egyetemenként változik a tanulmányi ösztöndíj összege. Ennél kicsit bonyolultabb. Csak egy példa: lehet 4.0 korrigált kreditindexre egyik szakon kapsz 20.000 Ft-ot, a másikon meg a minimális 9000 Ft-ot sem kapod meg, de mondjuk egy másik felsőoktatási intézményben (de ugyan azon a szakon) nem 20.000 Ft-ot kapnál a 4.0 átlagra, hanem 15.000 Ft-ot.

Ezzel ne nagyon kalkulálj még, lehet majd a pénzelvonás miatt eleve mindenki kevesebbet fog kapni, mint eddig stb. Szóval felesleges ezzel törődnöd.

2013. júl. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!