Az baj, ha nem kaptam tegnap este SMS-t hogy hova vettek fel?
Figyelt kérdés
Az összes ismerősöm kapott SMS-t, de én nem, ami egy kicsit aggaszt. Lehetnek ebből fakadó problémáim?2013. júl. 25. 09:15
1/4 anonim válasza:
Nem. Belépsz a felvi.hu-n és ami be van zöldülve, arra a képzésre tuti felvettek.
2/4 anonim válasza:
Én is most felvételiztem és már megkaptam az sms-t :) Szerintem csak késöbb fogod megkapni az sms-t. Ha megadtad a telefonszámod akkor biztos küldeni fognak értesítést, hogy felvettek-e vagy sem. Nagyon sok embernek kell elküldeni lehet ezért kapod meg később, de valóban nem kell az sms-re várni, hogy megtudd, felvettek-e, hiszen felvi.hu-n fenn vannak a ponthatárok.
3/4 Szafica válasza:
Tegnap én is ezen gondolkoztam, aztán ma reggelre 2 is volt(ugyanazzal a szöveggel), egyiket még 23:46-kor a másikat meg 5:08-kor kaptam.:D
4/4 anonim válasza:
én 20:07kor meg is kaptam :o felvi.hu-ra menj fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!