Tegnap reggel 9-kor kaptam meg a tuszorepit, es ma reggel nem ment fel a hom. Most en tudom rosszul, de ha ma este van a tuszorepedes, akkor nem holnap kell menjen fel a hom?
a tegnap reggel 36.2 volt es ma pedig csak 36.4 szoval nagyon kicsit ment csak fel.
Holnap kell fel menjen nem,ha ma fog megrepedni nem?
Elvegeztem ma egy terhessegi tesztet es full povitiv lett.
Tudom hogy meg csak a tegnap kaptam a szurit,de azert csinaltam a tesztet,hogy lassam 14 nap elteltevel hogyan tudom majd ossze hasonlitani a teszteket.
Aggodom hogy mi lessz ha holnap se megy fel a hom,akkor ezek szerint buktam ezt a honapot is ha nem megy fel holnap a hom.
Amugy a tegnap nagyon ereztem a peteerest,megvolt a tojasfeherje nyak is es nagyon szurkalt,feszitett a petefeszkem.
Valaszokat elore is koszonom.
nekem ugyan nem spontán hónapjaim voltak, hanem lombik, de a tüszőrepesztő a beadástól számítva kb. 36 óra múlva hat. A terhességi teszt a beadástól pozitív (és még kb. 10 napig onnan), így szerintem az lh teszt sem értékelhető. LEgalábbis nekem soha nem mutatott semmi értelmeset (se a hőmérőzés - hónapokig -, de ez is egyénfüggő szerintem) :)
Sok sikert kívánok :))
A tüszőrepesztő injekció HCG-t, "terhességi hormont" tartalmaz, amit a terhesteszt kimutat. Azért lett pozitív a teszt. Szóval felesleges csinálnod.
A hő pedig akkor megy fel, ha megtörtént a tüszőrepedés. Ugyanis a hő azért emelkedik meg, mert a kilökődött petesejt helyén kialakult sárgatest progeszteront termel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!