Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma 8-kor a felvi kiírja az én...

Ma 8-kor a felvi kiírja az én felvim menüpontban, hogy hova nyertem felvételt vagy oda is csak folyamatosan kerül fel mint pl az sms küldésnél?

Figyelt kérdés
Mármint muszáj megvárni az sms-t vagy hamarabb is megtudhatom az eredményt?

#sms #8-kor
2013. júl. 24. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Felvi főoldalára kikerül majd egy lista, ahol meg tudod nézni az adott szakon a ponthatárt.

De elég lassú lesz az oldal, nekem tavaly negyed órába telt mire nagy nehezen odajutottam.

2013. júl. 24. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A felvire valószínűleg nem is lehet majd bejelentkezni, esetleg be sem tölti majd egy ideig, hanem CSAK a ponthatárok lesznek kint egyetemenként és karonként szedve. Ott meg tudod keresni a sajátodat, nem muszáj az sms-re várni.
2013. júl. 24. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:
és a saját pontot azt honnan tudom meg?Nem a felviből?Igazából nem én felvételizek hanem tesóm,csak neki előzetes felvételi vizsga volt,nem az érettségi alapján kapja a pontokat.Az előzetes pontja már 1 hete fent van a felvin,akkor azt kell figyelembe venni?Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. júl. 24. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

be tudsz majd lépni..csak lassú lesz az oldal nagyon..lefagy stb.

És benne lesz az "én felvim" menübe hogy hava vettek fel egyből..

2013. júl. 24. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Tavaly és tavaly előtt pár napig nem lehetett belépni (vagy csak én nem tudtam), de aznap este biztos nem. Most az előzeteset tudod nézni, később pedig ha belépsz, ki is írja, hogy felvették-e.
2013. júl. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!