Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Továbbtanulás 23 évesen avagy...

Továbbtanulás 23 évesen avagy mit kezdjen magával egy humán beállítottságú ember?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok ezért segítséget szeretnék kérni! Szereztem egy diplomát de sajnos nem érdekel a munka, amit végezhetnék vele ezért szeretnék még tanulni valamit, amit hasznosíthatok (még egy diploma vagy szakirányú továbbképzés)

Nagyon érdekel a jog és a kémia. A kémiával az a probléma, hogy tökéletesen buta vagyok matematikából még az érettségi is nehezen ment belőle (mindig 2-es voltam belőle, akár az általánosban az almák számolásában akár középiskolában, illetve az egyetemen is kaptunk egy nagyon kevés integrálást, parciális integrálást, ezekből is kettes voltam). Viszont nagyon érdekesnek és hasznosnak találom a kémia szakot, ami valamilyen szinten passzol az előző diplomámhoz.

A másik a jog. Tudom, lenézett dolog de azt úgy átlátom, mint Littlewood a matematikát. Egy tanulmányomat publikálják is szaklapban. Tudom ezért most le leszek szidva de anno 18 éves koromban olyan helyzetet teremtettem, hogy eljárás induljon ellenem (nem okoztam semmilyen kárt) - őrizetbe is vettek :D - csak azért, hogy kipróbáljam magam a bíróságon, ami sikerült is majdnem kártérítést is kaptam :D.

Azóta megkomolyodtam de tényleg nem tudom mit kezdjek magammal.

Esetleg tudnátok ajánlani valamilyen szakot, szakirányú továbbképzést, ami hasznosítható?

Köszönöm!

2013. júl. 22. 05:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Megírod priviben? Megöl a kíváncsiság mi az amivel ennyire nem tudsz tovább lépni, még lehet hogy ötletem is lenne..bár attól függ persze mit írsz..
2013. júl. 22. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!