Mikor lehet valakit átsorolni költségtérítésesre? (SZTE)
Figyelt kérdés
Átmentem másik szakra. A finanszírozási formáról még később lesz döntés. Ha eddig jó eredményeim voltak és sok kreditem van, akkor ugye nem raknak át költségtérítésesre?2013. júl. 20. 22:23
2/4 anonim válasza:
Azt neked kellett volna beleírni a kérvénybe, hogy (a jó tanulm. erdményed miatt) kéred, hogy maradhass az államilag támogatott képzési formában.
Hogy tudjanak a dologról
3/4 anonim válasza:
Mert különben még azt gondolják, van annyi pénzed,
hogy az önköltségesre járj
4/4 A kérdező kommentje:
Hát eléggé valószínűtlen hogy ebben az országban bármelyik diákról azt feltételezzék, hogy van pénze :D
Amúgy kémiára megyek környezetmérnökiről.
Azt meg gondolom látják, hogy nincs harmadszori kurzusfelvételem, mert ez a kérvényben is kérdés volt meg gondolom átsorolás közben látják, hogy mennyi kreditet szereztem egy év alatt.
2013. júl. 21. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!