Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha azt jelzi ki az e-felvi,...

Ha azt jelzi ki az e-felvi, hogy nincs meg annyi pontszám amennyi kell, akkor az már azt jelenti, hogy nem vettek fel? Vagy még van reményem? Felsőfokú szakképzésre azért van esélyem? Légyszi nyugtassatok meg

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

És akkor még mindig lehetne nyelvvizsgád is...

ha annyira nagy álom az egyetem akkor válassz egy olyan felsőfokú szakképzést ami egyrészt pontot ér a felvételin másrészt kreditként is beszámítható a felsőoktatási tanulmányok során.

Például a gépészmérnöki képzésnél elmehetsz mérnök asszisztensi (nemtudom pontosan a nevét) képzésre ahol a gépészmérnöki tantárgyakat tanulod és ha elvégzed és jelentkezel gépész BSCre beszámíthatják 80 kredit értékben. Ez a nem mindegy... BSC képzéseken általában 30 kredit egy félév.

Ez a megoldás szerintem ezerszer jobb, mint melózni egy évet a Tescoban és újraérettségizni.

2013. júl. 22. 12:48
 12/12 A kérdező kommentje:

választottam felsőfokú szakképzést

reméelm az legalább sikerül nem az egyetem az álmom.

2013. júl. 22. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!