Hány pontot szereztem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jöttem rá hogy tudnám kiszámitani hogy hány pontot szereztem..de leirom az érettségi eredményem és remélem tudtok segiteni :)
Magyar nyelv és irodalom: 66%
Matematika: 27%
Történelem: 38%
Angol: 27%
Informatika: 40%
Mindegyik közép szint
2009. okt. 20. 14:26
12/13 A kérdező kommentje:
Semmi gond:) Én is gondoltam már h lerakok vmi tanfolyamot,főként a babysitterkedés az ami érdekel mert nagyon szeretem a gyerekeket és ezzel külföldön jol is lehet keresni.csak hát az angol..
2009. okt. 20. 18:26
13/13 anonim válasza:
Lehet hogy nevetni fogsz rajta, de szerintem 1-1,5 év alatt meg lehet tanulni beszédszinten angolul ha eleget foglalkozol vele. Egy titka van: eszedbe ne jusson könyvet használni hozzá. Nézz angol dolgokat, sorozatokat, filmeket angolul, hallgass rádiót napi 2-3 órát és rengeteg dolog fog rád ragadni hidd el. :) Ami a suliban történik az nem nyelvoktatás, úgyis magadnak kell foglalkozni vele ha eredményt akarsz. Tényleg nem bonyolult nyelv, többször jönnek elő benne 1000x hallott sablonmondatok mint hinnéd, csak bele kell rázódni a dologba. Ennyi jótanácsot tudok adni, a többit magadnak kell elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!