Hány pontot szereztem?

Figyelt kérdés

Sajnos nem jöttem rá hogy tudnám kiszámitani hogy hány pontot szereztem..de leirom az érettségi eredményem és remélem tudtok segiteni :)

Magyar nyelv és irodalom: 66%

Matematika: 27%

Történelem: 38%

Angol: 27%

Informatika: 40%

Mindegyik közép szint

2009. okt. 20. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy tudni kéne az év végi jegyeidet is, de olyan 200 köré tippelném...

2009. okt. 20. 14:38
 2/13 A kérdező kommentje:

Próbáltam a felvin én is de nem ment :D

Melyik tantárgyaknak kell az év végi?

2009. okt. 20. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát amiből érettségiztél. Vagy beírtad a felvételi lapba, hogy azt vegyék figyelembe.
2009. okt. 20. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem egyre komolyabb kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy neked való-e a felsőoktatás. Már az eredményeid sem túl fényesek, de a mai világban ezzel fel is vennének valahova, bent maradni viszont más kérdés és a legtöbb tárgyból nincsenek meg az alapok ahhoz, amit tanítani fognak majd. Az meg a hab a tortán, hogy nem bírod kiszámolni a felvételi eredményed és úgy jelölgetsz fősulikat, hogy a bekerülés követelményeit sem tudod...

Szerintem gondold át mégegyszer, mert vért fogsz izzadni a diplomádért ha nem veszed komolyabban a dolgokat...

2009. okt. 20. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Az előzőnek sajna igaza van:(

Vszínűleg azért nem sikerül kiszámolnod a pontjaid, mert ahhoz tudni kell azt is, h hova jelentkezel. Jelentkezési helyenként más és más lehet a pontszám, attól függően, h oda mi a felvételi tantárgy.

Szóval előbb találd ki, h hova akarsz menni, és oda már ki tudjuk neked számolni. De akkor már a felvi is ki tudja neked számolni.

2009. okt. 20. 15:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Csak h értsd: egyik suliba mondjuk lehetne 212 pontod (ha nicsenek plusz pontjaid nyelvvizsgából vagy hátrányos helyzetből adódóan), valahova pedig csak 134.
2009. okt. 20. 15:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem.Hát soha nem voltam jó tanuló de szerintem muszáj továbbtanulnom mert érettségivel nem sokra megyek!És tényleg még nem tudom hova akarok menni de mindenféleképp oda ahol érdekel is amit tanulok!
2009. okt. 20. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Pontosítok, érettségivel nem sokra mész itthon. Tanulj rendes szakmát és nyelvet és menj külföldre, jelenleg lényegesen jobb mint szenvedni 2-3 év fősulit egy diplomáért, amivel talán találsz melót, mert esetleg sok selejtes szakember kerül ki onnan, mivel nem követelnek tudást (van ám ilyen is). Az értékes szakmát tanító fősulikra meg nem könnyű bekerülni sem mint tudjuk (mivel ezeket keresi mindenki) és a tananyag sem egyszerű. Én értem, hogy fontos az anyagi része neked te tényleg gondold végig, hogy ez-e a legjobb megoldás. Másfelől elgondolkozhatnál a hiányszakmák tanulásán is, mivel a képzést elvégző tanulók köre olyan szűk, hogy azonnal szükség van rájuk. Meg úgy eleve döntsd el, hogy mit akarsz és az mennyire egyeztethető össze a képességeiddel és érdeklődési köröddel (motiválatlanul végképp kegyetlen kínszenvedés a diplomaszerzés).
2009. okt. 20. 16:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet szakmát is tanulni...

Ezek az eredmények gyengusok.(Én sem voltam jó tanuló, de érettségin odatettem magam) Ha tudod h egyetemre/fősulira akarsz menni, akkor hajts rá erősen...

És ne túl népszerű szakot válassz,ha teheted, mert ahova sokan jelentkeznek, ott magasabb a ponthatár is.

Ha komolyan gondolod, újra is érettségizhetsz vmelyk tárgyból, úgy tudom az első javító ingyenes, de nem 100%.

Neten megkeresheted az idei év ponthatárait, h realizáld a dolgokat.

2009. okt. 20. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Amúgy lehet szakmát is tanulni...

Ezek az eredmények gyengusok.(Én sem voltam jó tanuló, de érettségin odatettem magam) Ha tudod h egyetemre/fősulira akarsz menni, akkor hajts rá erősen...

És ne túl népszerű szakot válassz,ha teheted, mert ahova sokan jelentkeznek, ott magasabb a ponthatár is.

Ha komolyan gondolod, újra is érettségizhetsz vmelyk tárgyból, úgy tudom az első javító ingyenes, de nem 100%.

Neten megkeresheted az idei év ponthatárait pl, h realizáld a dolgokat.

2009. okt. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!