Hány pontot szereztem?
Sajnos nem jöttem rá hogy tudnám kiszámitani hogy hány pontot szereztem..de leirom az érettségi eredményem és remélem tudtok segiteni :)
Magyar nyelv és irodalom: 66%
Matematika: 27%
Történelem: 38%
Angol: 27%
Informatika: 40%
Mindegyik közép szint
Próbáltam a felvin én is de nem ment :D
Melyik tantárgyaknak kell az év végi?
Figyelj, nekem egyre komolyabb kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy neked való-e a felsőoktatás. Már az eredményeid sem túl fényesek, de a mai világban ezzel fel is vennének valahova, bent maradni viszont más kérdés és a legtöbb tárgyból nincsenek meg az alapok ahhoz, amit tanítani fognak majd. Az meg a hab a tortán, hogy nem bírod kiszámolni a felvételi eredményed és úgy jelölgetsz fősulikat, hogy a bekerülés követelményeit sem tudod...
Szerintem gondold át mégegyszer, mert vért fogsz izzadni a diplomádért ha nem veszed komolyabban a dolgokat...
Az előzőnek sajna igaza van:(
Vszínűleg azért nem sikerül kiszámolnod a pontjaid, mert ahhoz tudni kell azt is, h hova jelentkezel. Jelentkezési helyenként más és más lehet a pontszám, attól függően, h oda mi a felvételi tantárgy.
Szóval előbb találd ki, h hova akarsz menni, és oda már ki tudjuk neked számolni. De akkor már a felvi is ki tudja neked számolni.
Amúgy lehet szakmát is tanulni...
Ezek az eredmények gyengusok.(Én sem voltam jó tanuló, de érettségin odatettem magam) Ha tudod h egyetemre/fősulira akarsz menni, akkor hajts rá erősen...
És ne túl népszerű szakot válassz,ha teheted, mert ahova sokan jelentkeznek, ott magasabb a ponthatár is.
Ha komolyan gondolod, újra is érettségizhetsz vmelyk tárgyból, úgy tudom az első javító ingyenes, de nem 100%.
Neten megkeresheted az idei év ponthatárait, h realizáld a dolgokat.
Amúgy lehet szakmát is tanulni...
Ezek az eredmények gyengusok.(Én sem voltam jó tanuló, de érettségin odatettem magam) Ha tudod h egyetemre/fősulira akarsz menni, akkor hajts rá erősen...
És ne túl népszerű szakot válassz,ha teheted, mert ahova sokan jelentkeznek, ott magasabb a ponthatár is.
Ha komolyan gondolod, újra is érettségizhetsz vmelyk tárgyból, úgy tudom az első javító ingyenes, de nem 100%.
Neten megkeresheted az idei év ponthatárait pl, h realizáld a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!