Felvételi problémam lenne, most hogy van ez?
Figyelt kérdés
az lenne a gond hogy 0 a pontszámom az e-felvin az indok pedig :A jelentkezésen középszintű érettségi vizsgaeredmény nem fogadható el . Felhívtam őket és azt mondták hogy legalább egy tárgybol emelt érettségi kell én ezt tudom és mondtam is hogy angol-bol B2 érettségim van ,de a hapsi csak fújta a dumáját . Most akkor a B2 nem emeltszintú ? Holnap mehetek Pestre ... mnodhatom hogy szuper2013. júl. 17. 13:32
21/28 A kérdező kommentje:
20-as megmondtam hogy nekem érettségim van és nem pedig nyelvvizsga ha nem tudod megérteni sajnálom :)
2013. júl. 17. 16:59
22/28 anonim válasza:
Istenem.... akkor inkább ne is jelentkezz felsőoktatásba, ha ennyit nem tudsz értelmezni. Nyilván mi vagyunk a hülyék, meg azok akik 0 pontszámot állapítottak meg neked, véletlenül sem te, aki nem vagy képes megkülönböztetni egy nyelvvizsgát és egy emelt szintű érettségit.
23/28 anonim válasza:
Kedves kérdező:
Szerintem már mindenki érti hogy neked egy külföldi érettségid van. (kár volt itt a nyelvvizsga szinteket belekavarni, mert ez itt lényegtelen)
Az a kérdés hogy milyen szintű érettséginek feleltetik meg az érettségidet? Erről itt az Oktatási hivatal dönt, döntött.
24/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát ,holnap még azért megprobálom .
2013. júl. 17. 20:50
25/28 anonim válasza:
lehet későn írok neked választ, de én is külföldi rendszerben érettségiztem ebben az évben és sajnálom de a hozzászólóknak igazuk volt, nem számít a mi érettségink emelt szintűnek, minden egyes vizsgánk közép szint, nem tudom szerintem téged valaki félre vezetett, mert pl én voltam a debreceni egyetem nyílt napján és ott a felvisek nagyon kedvesen és érthetően elmagyarázták, egyedül a román érettségi számít nyelvvizsgának, középszintűnek arra kaptam plusz 28 pontot de a többire mind középszintű érettségi pl 7-es matekre 58 százalék, mondjuk van emelt matekem(amire nem kapok 5ö plusz pontot), így jártam, ezzel kell beérni...
26/28 anonim válasza:
ja és az angolom is középszint
27/28 A kérdező kommentje:
Az volt a probléma hogy nem kuldtem el 1 doksit amit el kellet volna de szerencsére elfogadták és feldolgozták , megvolt az egyezés az emelt érettségivel ezért elfogadták EMELT-nek :)
2013. júl. 24. 09:48
28/28 anonim válasza:
Lehet hogy későn írom,de nekem is pont ez a gondom:"a jelentkezésen középszintű vizsgaeredmény nem fogadható el"Ez vicc mert én olyan képzésre jelentkeztem,ahol NEM kell emelt szintű érettségi és ezt ki is hangsúlyozzák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!