Vissza kell fizetnem a képzés költségét?
Figyelt kérdés
2012 szeptemberében írtam alá a hallgatói ösztöndíjszerződést, mert államilag támogatott helyre vettek fel. Az első félévem aktív volt, a második már passzív, mert újra érettségiztem. Ugyanis időközben meggondoltam magam, másik szakra szeretnék járni. Ha engem most oda fölvesznek, vissza kell fizetnem az első félév költségét?
Előre is köszönöm a választ.
2013. júl. 16. 09:49
1/5 anonim válasza:
a to-t hívd fel, ők tudnak csak pontos választ adni
2/5 anonim válasza:
Elméletileg nem kell, mivel az első félév után következmények nélkül befejezheted a képzést, csak két félév után kell visszafizetni. Passzívon meg nem fizet utánad semmit sem az állam, nem is vagy hallgató. Ha gondolod azért a biztonság kedvéért felhívhatod a TO-t, de szinte 100%, hogy így van, amit leírtam.
3/5 anonim válasza:
Sztem nem kell
Sok sikert a felvételhez
4/5 anonim válasza:
Viszont felhasználható támogatott féléved már eggyel kevesebb marad (mivel egyet elhasználtál)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. júl. 16. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!