Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen ha az egyik tanarnak...

Egyetemen ha az egyik tanarnak tetszik az egyik diakja hogyan viselkedik vele?

Figyelt kérdés
pl szeminariumon

2013. júl. 14. 22:31
 1/7 anonim válasza:
Remélhetően ugyanúgy mint a többi diákkal. Hogy merült fel benned ez a kérdés?
2013. júl. 14. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell belemagyarázni semmit!

Ne gázolj bele mások becsületébe. Majd ha zaklat akkor lehet fröcsögni!

2013. júl. 14. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

párzási táncot jár és megszagolja a feneked

:D

2013. júl. 14. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
20%

Az ilyen nagyon ritka

Nem kell vele foglalkozni

2013. júl. 14. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyetemen az ilyen abszolút nem ritka. Felnőtt emberek járnak oda és a legtöbb gyakorlatvezető elég fiatal. Még az is előfordulhat, hogy a hallgató az idősebb.

Annyi biztos, hogy ne az óra keretein belül akard ezt megtudni, hanem az egyetemen kívül.

2013. júl. 15. 00:41
 6/7 A kérdező kommentje:

szia,azért írtam ki a kérdést,mert ez elmúlt félév során jártam szemináriura egy pasihoz! az elején velem is kedves volt,barátságos viccelödött stb! de egy idő után órákon ugy csinált mintha ott se lennék nem is szolt hozzám.ha köszöntem neki nem köszönt vissza csak nézet vagy köszönt de azt is nehezen. fiatal pasi.

szerinted mi lehet?

2013. júl. 15. 08:18
 7/7 anonim válasza:
Ne vonj le belőle következtetést, nem akar tőled semmit. Ez a módszer általános iskolában bevett szokás maximum.
2013. júl. 15. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!