Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akkor is kell 2000 Ft fizetni,...

Akkor is kell 2000 Ft fizetni, ha kiiratkozik valaki az egyetemről?

Figyelt kérdés
Ismerősöm kiiratkozott az egyetemi szakjáról, de még a 2. félév vizsgaidőszakja előtt, mert azt olvastuk, hogy nem kell visszafizetni a hallgatói szerződésben leírt tandíjat, ha még a 2. félév vége előtt kiiratkozik valaki. Szóval meg is tettük, mégis csak úgy kíváncsiságból beléptünk a Neptunba és oda van írva, hogy 7 tárgyból kell azt a 2000 Ft nem teljesítési díjat fizetnie. Tudtok esetleg segíteni? Bár úgy érzem megint rohangálhatunk majd egyik helyről a másikra, hogy megoldjuk ezt a problémát.

#Neptun #nemteljesítési díj
2013. júl. 13. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha második félévre beiratkoztatok, lehet hogy "behajtják". Ha már kiiratkoztatok volna az első félév vége után (és újabbfélévre nem iratkoztatok volna be, akkor val.színűleg nem ez lenne) De jobb a T.O-n megkérdezni (már ha van ott még valaki ilyenkor)
2013. júl. 13. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg nem a nem teljesített kreditek miatti összeg az?
2013. júl. 13. 18:42
 3/10 A kérdező kommentje:
De az, sajna, értem, szóval a beiratkozás miatt, köszönöm a válaszokat :) Fenébe, hogy mindenért fizetni kell :$
2013. júl. 13. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Ebből probléma lehet, mert most a rendszer úgy érzékeli, hogy megcsinálta a félévet, csak egy vizsgára sem ment be. Gyorsan menjetek be TO-ra érdeklődni, mert szerintem még megoldható a dolog, csak nem szabad húzni az időt.
2013. júl. 14. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne törődj vele. mégis mit tehetnének ha nem fizetsz? kirúgnak? :-D
2013. júl. 14. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Behajtatják rajta.
2013. júl. 14. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Én amikor kiiratkoztam 1 év után, már ki volt írva a bukott kreditjeimre a pénz, de azóta (2 éve) sem akarják behajtani.
2013. júl. 14. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem a X*2000 Ft-ok miatt aggódik, hanem a százezres tandíj miatt, amit a hallgatói szerződés miatt vissza kell fizetni, ha nem sikerül ezt a dolgot elintézni.
2013. júl. 14. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:

5ös válaszoló vagyok: dehogy hajtják be rajta.

én már 3 éve mentem át egyik egyetemről egy másikra és azóta se fizettem ki az ottani 12ezres tartozást. semmi se történik.

2013. júl. 15. 08:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Közben utánajártam, de elmondom nektek is, hátha valakinek szüksége lesz az infóra egyszer. Az a szitu, hogy tényleg be kell fizetni és azért amiért felvette a tárgyakat anno, tényleg, és csak így tud leszerelni, ha kifizeti a 14. 000-et. A hallgatói szerződéses dolog az nagyon csendben van, arról bent sem tudnak nagyon mit mondani, ez amúgy érdekes nagyon....
2013. aug. 5. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!